Kaj se dogaja?! Hčerka prosi Brada, naj jo reši pred Angelino, rada bi živela z njim!

Kaj se dogaja?! Hčerka prosi Brada, naj jo reši pred Angelino, rada bi živela z njim! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2020

Nekdanja zakonca že vrsto let vodita pravno bitko za skrbništvo nad njunimi šestimi otroki.

Vse skupaj pa zelo slabo vpliva na 19-letnega Maddoxa, 16-letnega Paxa, 15-letno Zaharo, 14-letno Shiloh in 12-letne dvojčke Knoxa in Vivienne. Po poročanju tabloida National Enquirer pa vse skupaj najslabše prenaša prav Shiloh.

Preberite si še: Angelina Jolie je morala zaradi pretirane suhosti poiskati strokovno pomoč

Vir, ki je blizu znani družini, je razkril, da je Shiloh obupana in očeta prosi, naj jo reši pred mamo in jo vzame k sebi. "Njuna naporna ločitev je najbolj vplivala prav na Shiloh. Vedno je imela poseben odnos z Bradom, z Angelino pa nikoli. Brada prosi, naj ji dovoli živeti z njim," razkriva neimenovani vir.

"Angelina je okupirana z ločitvijo in bojem za skrbništvo, hkrati pa še s promocijo svoje kariere. Zato se ne ukvarja z otroki in jim ne nudi tolažbe. Hčerka menda Bradu pošilja sporočila, v katerih ga prosi, naj jo vzame k sebi," pravi vir in dodaja, da scenarij bega od doma v tej luči niti ni tako nemogoč.

Sicer pa se je prav Shiloh znašla pod drobnogledom javnosti, ki jo budo spremlja še od otroštva. Že takrat se je začela oblačiti v fantovska oblačila. "Hoče biti fant, zato smo jo postrigli. Rada nosi moška oblačila in misli, da je ena od bratov," je že pred časom dejala Angelina.

Nekdanja zakonca se na ta poročanja še nista odzvala, tako da pravzaprav ni povsem jasno, kaj se med njima dogaja v zadnjem času.