Kaj se dogaja s Celine Dion? Po hujšanju še nenavadno vedenje!

Kaj se dogaja s Celine Dion? Po hujšanju še nenavadno vedenje! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2019

Celine Dion je v  zadnjih dneh uživala na Tednu mode v Parizu, a njena suhljatost in nekoliko nenavadno vedenje sta vsekakor vzbujala pozornost in tudi zaskrbljenost oboževalcev.

Sodeč po pisanju tujih medijev od smrti ljubljenega moža Reneja znana pevka ni več taka, kot je bila prej.

Celine DionRene Agnelli je leta 2016 izgubil boj s hudo boleznijo, čez nekaj dni pa je umrl še pevkin brat. Celine ima z Renejem tri sinove, ki so ji bili v veliko uteho po izgubi moža. Spoznala ga je, ko je imela šele 12 let, on pa 38. Zvezo sta začela 7 let pozneje, poročila pa sta se za božič leta 1994.

Celine je v intervjujih odkrito spregovorila v depresiji, ki jo je mučila po moževi smrti. Številni oboževalci so v skrbeh, saj je v zadnjem času precej shujšala, v javnosti se je večkrat vedla čudaško, tudi njene modne kombinacije so povzročile dviganje obrvi.

Pevka se je že večkrat jezno odzvala na tovrstne kritike in sporočala, da se počuti odlično. Noče pa priznati, da se kljub vsemu vede drugače kot prej. Pa tudi oblači: njene obleke so precej drznejše, rada pokaže veliko gole kože, kar pa prej ni bila njena navada.

Priporočamo