Kaj se dogaja s Hano Rodić in njenim sanjskim Goranom? Njegova dejanja kažejo na morebitne težave

Kaj se dogaja s Hano Rodić in njenim sanjskim Goranom? Njegova dejanja kažejo na morebitne težave (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
5. 2. 2021

Dejanje Gorana Jurenca iz šova Sanjski moški, katerega srce je osvojila postavna Hana, je pred časom povzročilo dvigovanje obrvi in sprožilo ugibanja.

Goran je namreč Hani nehal slediti na Instagramu, zbrisal pa je tudi njune skupne zasebne fotografije. Po tem je svoj profil zaklenil. Zato ni nič nenavadnega, da se marsikdo sprašuje, če sta še sploh skupaj.

Zdaj pa se je prek Instagrama oglasila Hana, ki ni ne potrdila in ne zanikala, da so se v raju pojavile težave. "Zdi se mi, da so govorice razburljivejše od resnice," je sporočila po družbenem omrežju. Pred kratkim je atraktivna Zgrebčanka svojim sledilcem tudi zatrdila, da je med njo in Goranom vse v najlepšem redu.

Ob koncu lanskega leta je parček napovedal, da se bosta zaradi Goranovega dela preselila v London, a se to očitno ni zgodilo. Goran se oglaša iz Berlina, Hana pa je od začetka tega leta v Zagrebu. V vsakem primeru nobeden od njiju zdaj ni odločno nastopil proti govoricam, tako da ni nič čudnega, da se oboževalci še kar sprašujejo, kaj se dogaja. Če sta se oba zavila molk - do tega seveda imata vso pravico - bo svoje očitno pokazal samo čas.