Kaj se dogaja s Severino? Odpovedala še en koncert!

Kaj se dogaja s Severino? Odpovedala še en koncert! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 3. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić v zadnjem času nima sreče s koncerti in vse se zdi, da ji po razhodu z dolgoletnim menedžerjem Tomislavom Petrovićem ne gre vse po maslu.

Severina Kojić se je pred časom razšla s svojim dolgoletnim menedžerjem Tomislavom Petrovićem, s katerim sta sodelovala skoraj dve desetletji. Vse od tedaj pa se zdi, da ji na glasbenih odrih ne gre najbolje. Zdaj naj bi skrb za njeno kariero prevzel kar njen mož Igor Kojić, ki naj bi ji v Srbiji že organiziral nekaj koncertov. No, vse pa kaže, da Igorju trenutno menedžerska funkcija ne gre najbolje od rok.

Severina je najprej odpovedala koncert, ki bi ga morala imeti za Dan žena v Donjoj Stubici, nedavno pa je odpovedala še koncert, ki je bil napovedan aprila v Začretju. Svojim oboževalcem se je ob tej priložnosti opravičila na Facebooku in jim dejala, da upa, da se bodo čim hitreje videli in skupaj zapeli.

No, kdo bi vedel, kakšen je pravi razlog vseh teh odpovedi in kdaj lahko pričakujemo, da se bo pevka vrnila na glasbene odre.

Priporočamo