Kaj se dogaja z Bradom in Jennifer? Prijatelji bi ju radi videli skupaj!

Kaj se dogaja z Bradom in Jennifer? Prijatelji bi ju radi videli skupaj! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2020

Odkar sta na podelitvi nagrad SAG s svojim vedenjem sprožila govorice, da sta obnovila svojo romanco, pozornost javnosti za bivša zakonca nikakor ne pojenja.

Očitno kemijo med Jennifer Aniston in Bradom Pittom so opazili številni prisotni, a zdaj se je oglasila še oseba, ki ju pozna. Potrdila je, da med njima obstaja močna povezava. Gre za glasbenico Melisso Erheridge, ki je njuna prijateljica. Pela je tudi na njuni poroki.

"Všeč mi je, ko sta Brad in Jen skupaj. Bila sta čudovita, prepričana sem, da bosta za vedno ostala prijatelja, saj sta oba posebna človeka in verjamem, da lahko prebrodita marsikaj. Upam, da bo njuno prijateljstvo trajalo. Seveda bi vsi radi videli, da bi bila spet skupaj. To so bili dnevi slave. Spomnim se jih, tako da bi res rada, da se spet združita," je iskrena Melissa.

Jennifer in Brad sta bila poročena od leta 2000 do 2005. Takrat je bilo konec njune ljubezni, saj je Brad na snemanju filma spoznal fatalno Angelino Jolie. A z Jennifer sta pozneje obnovila dobre odnose, tako da svetovni tabloidi že več mesecev pišejo, da sta vnovič v zvezi.

No, nekdanja zakonca tega nista potrdila, a nesporno je, da sta ostala tesna prijatelja - vsak od njiju je imel svoja turbulentna obdobja, ki pa očitno niso uničujoče vplivala na njun odnos.