Kaj se dogaja z Bradom Pittom? S to nezdravno navado si lahko še kako škodi!

Kaj se dogaja z Bradom Pittom? S to nezdravno navado si lahko še kako škodi! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2020

Ta 56-letni igralec je vrsto let veljal za enega najpostavnejših hollywoodskih zvezdnikov.

Niso se mu mogle upreti številne znane lepotice, med katerimi sta tudi njegovi bivši ženi Jennifer Aniston in Angelina Jolie. V zadnjih mesecih pa so tuji tabloidi na veliko pisali o njegovi zvezi z mlado manekenko, 27-letno Nicolo Poturalski, a zdi se, da se je ta zgodba že končala.

Kot poroča The Globe, pa naj bi Brad v zadnjem času zanemaril skrb za svojo postavo in če bo tako nadaljeval, si lahko resno ogrozi zdravje. Če gre verjeti poročanju tega medija, je bil Brad vedno nagnjen k uživanju hitre hrane, v zadnjem času pa naj bi se njegovo nagnjenje dodatno okrepilo. Igralcu naj bi se nakopičilo nekaj odvečnih kilogramov, saj je pretiraval s hamburgerji in ocvrtim krompirčkom.

Brad Pitt

Sicer pa, kot je razvidno s slike, Brad res obiskuje lokal s hitro hrano - tale slika je z začetka tega leta, ko je bil kar reden gost v takih restavracijah. Zato niso sklepanja o njegovih težavah povsem brez podlage. Čeprav drugih konktetnejših dokazov o Bradovih težavah ni, dejstva o hitri hrani še kako držijo - z njo zmerno in nikakor preveč.