Kaj se dogaja z Julio Roberts?! Hujšanje, govorice o težavah v zakonu in o tem, da je velika prepirljivka

Kaj se dogaja z Julio Roberts?! Hujšanje, govorice o težavah v zakonu in o tem, da je velika prepirljivka (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2021

Hollywoodski zvezdnici v zadnjem času očitno ne gre najbolje.

Vse skupaj se je začelo že pred časom - leta 2018 so javnost šokirale fotografije paparacev, na katerih je bila zelo suha. Takrat je tudi javno spregovorila o tem in priznala, da je bila pod stresom, kar je verjetno botrovalo izgubi kilogramov. Stres je pripisala preveliki delovni obremenjenosti, a zdi se, da ni šlo samo za to.

Pred kratkim so se pojavile  govorice, da z njenim zakonom ni vse v najboljšem redu ter da naj bi se pripravljala na ločitev. Sama tega ni komentirala in se je zavila v molk, tako da tabloidom zaenkrat ostane le ugibanje.

Zdaj pa so jo ameriški tabloidi označili za eno od glavnih hollywoodskih prepirljivk, saj se je sprla že s kar lepim številom zvezdnic, med njimi pa najdemo Jennifer Aniston, Lady Gaga, Natalie Portman in Gwyneth Paltrow.

Leta 2018 se je pisalo o njenem tekmovanju z Jennifer Aniston - takrat sta igralki gostili vsaka svojo oddajo, med njima pa naj bi se pojavila tekmovalnost zaradi gledanosti. Leto pozneje je na vrsto prišla Lady Gaga. Na eni od podelitev nagrad, na kateri se je zbrala hollywoodska smetana, je Julia gladko ignorirala slavno pevko, ki je na prireditev prišla z Bradleyjem Cooperjem. Ko je šla pozdravit svojega prijatelja Bradleyja, je povsem prezrla Lady Gago.

Tudi njeni prijatelji so zaskrbljeni, saj je že nekaj časa videti slabotno. Med počitnicami na Havajih je bila videti zaskrbljena in nesproščena, tako da v Hollywoodu tabloidi že dvigujejo obrvi in Julio postavljajo v prvi plan - tokrat ne zaradi njenih vlog, temveč zaradi njenega življenja.