Kaj se dogaja z obrazom Khloé Kardashian? Njen obraz je povsem umeten in čisto spremenjen, poglejte fotografijo

Kaj se dogaja z obrazom Khloé Kardashian? Njen obraz je povsem umeten in čisto spremenjen, poglejte fotografijo (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2020

Ameriška resničnostna zvezdnica Khloé Kardashian je šla tokrat zares predaleč, saj je na zadnjih fotografijah povsem neprepoznavna.

Sestre Kardashian so znane po tem, da ves čas odhajajo pod nož in na svojem obrazu nenehno delajo popravke. A zdi se, da je šla Khloé Kardashian tokrat malo predaleč.

Ko je na Instagramu objavila svojo fotografijo, so se mnogi spraševali, kaj za vraga se ji je zgodilo, saj je povsem neprepoznavna. Številni so se celo norčevali, da v resnici niti ne vejo, kako je videti Khloé, saj je na vsaki fotografiji drugačna, spet tretji so duhovičili, da so očitno v resničnostni seriji Keeping up with the Kardashians zamenjali igralko Khloe in jo nadomestili z novo.

No, na fotografiji si vsekakor ni podobna. So krivi filtri? Je pretiravala z operativnimi posegi? Je morda posredi botoks? Kdo bi vedel, drži pa kot pribito, da tako spremenjeno ni delovala še nikoli in da bi jo le redki spoznali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on