Kaj se plete med Justinom Timberlakom in njegovo soigralko?

10. 12. 2019
Deli
Kaj se plete med Justinom Timberlakom in njegovo soigralko? (foto: Profimedia)
Profimedia

Justin Timberlake je za roke držal drugo žensko in ne svoje žene, Jessice Biel. Le kaj se dogaja v zakonu slavnega para?

Pred dnevi so po spletu zaokrožile fotografije, na katerih Justin Timberlake drži za roke trenutno soigralko Alisho Wainwright. Fotografirali so ju na balkonu enega od barov v New Orleansu, kjer igralca snemata film Palmer. Timberlake je od leta 2012 poročen z igralko Jessico Biel, s katero ima sina Silasa. Novica o tem, da naj bi Justin varal ženo se je razširila tudi zaradi tega, ker je Alisha v nekem trenutku Justina pobožala po nogi.

Justin se je opravičil ženi

Na Instagramu je delil ganljiv zapis. "Govoricam se izogibam, kolikor je to le mogoče, vendar se mi zdi pomembno za mojo družino, da spregovorim o nedavnih govoricah, ki so prizadele ljudi, ki jih imam rad. Med menoj in mojo soigralko se ni zgodilo nič. Tisto noč sem preveč popil in svoje obnašanje obžalujem. Moral bi vedeti bolje, saj to ni zgled, ki ga želim dajati svojemu sinu. Opravičujem se svoji čudoviti ženi in družini zaradi te neprijetne situacije v katero sem jih spravil. Osredotočil se bom na to, da bom najboljši mož in oče."

Ni znano kako je govorice sprejela njegova žena, Jessica Biel, a verjetno mu bo tokrat pogledala čez prste.