Kaj se pravzaprav dogaja z zakonom Kim Kardashian in Kanyeja Westa? Očitno je prišlo do preobrata!

November 6, 2019 - New York, New York - Kanye West, Kim Kardashian West. WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards Sponsored By Harry Winston And Rémy Martin held at MOMA., Image: 481902352, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: AdMedia/ADMedia/Profimedia (foto: Foto: Admedia/Admedia/Profimedia Admedia/Admedia/Profimedia) Foto: Admedia/Admedia/Profimedia Admedia/Admedia/Profimedia
10. 6. 2020

Pred kratkim so tuji mediji pisali, da naj bi se za zaprtimi vrati spalnice zakoncev Kim Kardashian in Kanya Westa ljubezen nekoliko ohladila.

Ker je njun zakon pravi brand za ves klan Kardashian - Jenner, so marsikatero obrv dvignile govorice o tem, da naj bi se Kim in Kanye odločala za ločeno življenje.

Poslabšanju njunih odnosov naj bi botrovalo to, da sta v času veljavnosti koronaukrepov preveč časa preživela skupaj in s svojimi štirimi otroki. Takrat naj bi med njima izbruhnila nestrinjanja.

A očitno je prišlo do preobrata, saj sta po sliki sodeč zakonca še v kako dobrih odnosih. Kim je namreč na svojem Instagramu objavila slike s praznovanja rojstnega dneva njenega moža, na katerih sta videti kot prava zaljubljena golobčka, taka, kot se pogosto pokažeta v javnosti.

Podobna poročanja so se pojavila že leta 2018, ko so mediji napovedovali njuno skorajšnjo ločitev. Kanye naj bi se takrat vedel tako, da je bilo življenje z njim za Kim izjemno naporno. A izkazalo se je, da iz te moke ne bo kruha ... Tako kot zdaj ne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Priporočamo