Kaj vse je Severina popravila na svojem obrazu?

Kaj vse je Severina popravila na svojem obrazu? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 3. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić je bila na začetku svoje kariere videti bistveno drugače, hrvaški mediji pa te dni ugibajo, kaj vse je popularna glasbenica do zdaj spremenila.

Severina Kojić danes velja za eno izmed največjih zvezdnic na Balkanu, številni pa se sprašujejo, kako ji uspeva ohranjati tako zelo mladosten videz.

Estetica.hr tako poroča, da je priljubljena pevka od začetka kariere na svojem obrazu naredila številne lepotne popravke. "Njene ustnice so danes večje, zapolnila je gubice okoli ust, dvignila si je ličnice in si v čelo vstavila botoks, prav tako ima botoks tudi med obrvmi in okoli oči. Obrvi je nekoliko dvignila z botoksom, že pred leti pa je priznala, da je operirala nos," je pojasnila dr. Davidovićeva.

Tudi njen nasmeh na začetku kariere ni bil tako zelo hollywoodski, kakršen je dan danes, zato se zdi, da je tudi ta že nekaj časa spremenjen in popravljen.

Ob vsem tem je na družbenih omrežjih mogoče prebrati številne komentarje, med njimi pa se najde tudi takšne, ki pravi, da je na Severini naravno ostalo le še kožno znamenje, vse ostalo pa je že dolgo nazaj umetno. Le kdo bi vedel, kakšna je prava resnica?