Kako je Kate Middleton preživela bolečo prekinitev razmerja s princem Williamom, ki se je zgodila pred leti

Kako je Kate Middleton preživela bolečo prekinitev razmerja s princem Williamom, ki se je zgodila pred leti (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2018

Kate Middleton in princ William sta danes videti izjemno idiličen par, za katerega se zdi, da nima prav nobenih težav, a vedno le ni bilo tako.

Danes sta Kate Middleton in princ William skladen zakonski par, a vedno ni bilo tako. Leta 2006 sta za kratek čas prekinila njuno razmerje, vojvodinja Kate Middleton pa je bila takrat tako zelo nesrečna in žalostna, da je za nekaj časa celo zapustila Veliko Britanijo.

Po štirih letih razmerja sta Kate Middleton in princ William pozimi leta 2006 za kratek čas prekinila razmerje. Mladi princ se je takrat posvetil družini in kraljevim obveznostim, Kate pa se je takrat le s težavo prebijala skozi turobne dneve.

A kljub temu, da sta prekinila razmerje, sta bila v stikih in se celo dogovarjala, da bosta novo leto preživela skupaj, a na koncu se je princ William odločil, da bo raje s svojo družino, na tradicionalnem praznovanju v Sandringhamu.

Kate je bila nad takšno odločitvijo zelo razočarana, življenje v soju medijskih žarometov pa je zanjo postalo izjemno naporno. Šlo je celo tako daleč, da se je za nekaj časa odločila oditi iz Velike Britanije. Odšla je na Irsko, kjer ima številne prijatelje, da bi uspela vsaj malo pozabiti na ljubezenski brodolom.

A že tri mesece kasneje sta William in Kate ugotovila, da ne moreta drug brez drugega. Nekaj let kasneje se je zgodila zaroka in nato je sledila še sanjska poroka, ki jo na Otoku še vedno dobro pomnijo.

Kate in William sta se spoznala na univerzi St. Andrews, Williama so takrat osvajala številna dekleta, na koncu pa se je odločil, da je Kate tista prava izbira zanj.