Kako Jennifer Lopez ohranja linijo? Preverite, kakšen je njen jedilnik!

Kako Jennifer Lopez ohranja linijo? Preverite, kakšen je njen jedilnik! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2020

Latino diva Jennifer Lopez je kljub zrelim letom videti še kako dobro in fit, zato ni nič čudnega, da marsikoga zanima, kako ji to uspeva.

Lepa 50-letna igralka in pevka še vedno pritegne pozornost, kjer koli se pojavi. Znano je, da nikoli ne izpusti napornih treningov, del zaslug za njen videz pa gre zagotovo pripisati zdravi in uravnoteženi prehrani.

O tej temi se je razgovoril njen bivši osebni kuhar Kelvin Fernandez, ki je dve leti delal za Jennifer. Tujim medijem je razkril, v kakšni hrani uživata Jennifer in njen zaročenec Alex Rodriguez.

"V kuhinji boste vedno našli mineralno vodo, veliko zelenjave in sadja, še posebej jagod. Jennifer ni ravno ljubiteljica sadja, a njena otroka ga obožujeta. Alex dan vedno začne s svežim napitkom, ki vsebuje veliko zelenjave," pravi Kelvin.

Dodaja še, da najpogosteje zajtrkujeta jajca s slanino, ki se ji skorajda ne odpovesta. Včasih se odločita za piščanca in klobase, pa še to zaužijeta skupaj z jajci. "Za njiju mora biti v shrambi veliko jajc in zdravih prigrizkov, za otroke pa tudi kakšen nezdrav prigrizek," pravi kuhar.

Kosilo doma včasih preskočijo, kar je odvisno od njihovih dnevnih obveznosti, zato pa se vsa družina zbere za večerjo. "So veliki ljubitelji mehiške hrane, en dan v tednu imenujejo kar dan za tacose," še doda Kelvin.

Priporočamo