Kako nositi kratke hlače iz džinsa pri 50 +? Tako kot prelepa Julia Roberts!

V zgodnjih devetdesetih letih je bila "ljubljenka Amerike" zaradi filma Prettay Woman in poznejših uspešnic, kot sta Notting Hill in Erin Brockovich, in od takrat, tri desetletja pozneje, je še vedno v tej zelo resnični vlogi. Julii Roberts smo takrat obljubili večno ljubezen zaradi njenega talenta, sloga - s katerim je dokazala, da je v 90. letih nosila aktualne trende - in predvsem zaradi njene osebnosti. Obožujemo jo in še naprej nas navdihuje, ko gre za oblačenje, ne le v vsakem svojem nastopu na rdeči preprogi, temveč tudi v vsakdanjem življenju, ko se spusti s svojega zvezdniškega piedestala. Zadnji primer tega je bil v New Yorku v kratkih hlačah. Njen stajling si oglejte na naslednjih fotografijah. (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2022

Igralka, ki je še vedno "ljubljenka Amerike", dokazuje, da za nošenje kratkih hlač ni starostne omejitve. To počne v udobnem in ležernem videzu s kratkimi hlačami iz džinsa in odprto srajco. In da, videti je odlično kot vedno. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Letošnjo pomlad nam je Julia že pokazala, kako na najbolj eleganten način nositi trend telovnikov tudi po petdesetem letu, zdaj pa nam je pustila tudi najpreprostejši zgled za tiste ženske, ki se tako kot ona tudi pri 54 letih ne odpovedo nošenju kratkih hlač. Igralka se je odločila za klasične kratke hlače iz džinsa z raztrganimi detajli na spodnjem robu.

Združila jih je z zelenim topom z okroglim izrezom, čez pa je oblekla široko modro bombažno srajco, ki jo je nosila odprto, da je ustvarila zelo ležeren, svež in udoben slog.

TUKAJ si oglejte celotno fotogalerijo.