Kakšen je resničen odnos med Kylie Jenner in Travisom Scottom?

Kakšen je resničen odnos med Kylie Jenner in Travisom Scottom? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2019

Kylie Jenner in Travis Scott bosta praznike preživela skupaj, zato njune oboževalce zelo zanima, kaj to pomeni glede njunega odnosa.

Viri zagotavljajo, da je njuna hči edini razlog, da vse počitnice preživljajo skupaj. "Oba si želita, da odraščanje njune hčerke poteka kar se da normalno, ne glede na to, da nista skupaj kot par. Travis je povabljen na vse družinske dogodke. On in Kylie sta v dobrem odnosu in želita, da vsako priložnost preživijo skupaj kot tričlanska družina. Kylie mu ne bi nikoli preprečila preživeti praznike s Stormi in je vesela, da si sam želi biti vključen v vse, saj je hčer za njiju najpomembnejša."

Tudi njena sestra Kim Kardashian je mnenja, da nista par in da nista zaročena. "Iskreno ne vem, vendar mislim, da sta samo zelo dobra prijatelja in čudovito sodelujeta. Prstan zaradi katerega so nekateri pomislili, da sta zaročena nosi na drugem prstu in mislim, da si ga je kupila sama, saj si ga lahko privošči. Ampak ja, ne vem, ali sta spet skupaj ali ne, vendar menim, da nista."

Skupaj so preživeli tudi Dan zahvalnosti in imeli so se odlično. Čas pa bo pokazal ali bosta kot par poizkusila še enkrat, toda hči bo zanju vedno najbolj pomembna.

Priporočamo