Kakšen kiks! Jennifer Lopez izbrala pajkice, v katerih je njena zadnjica videti čisto drugače

Kakšen kiks! Jennifer Lopez izbrala pajkice, v katerih je njena zadnjica videti čisto drugače (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2021

Pevka in igralka slovi po tem, da vzorno skrbi za svoje telo.

Jennifer Lopez si, ne glede na vse obveznosti, ki jih ima, vsak dan odtrga čas za vadbo, saj hoče svojo postavo ohraniti v vrhunski formi. Tako se je pred kratkim napotila v telovadnico, a so ji bili paparaci za petami. Javnost namreč na veliko ugiba, ali sta z Benom Affleckom resnično par, zato ni čudno, da fotografi oprezajo za njo.

A tokrat je v oči padlo nekaj drugega. Jennifer si je za vadbo oblekla sijajne bordo rdeče pajkice, ki pa na njej niso bili videti najbolje. Na družbenih omrežjih so se takoj pojavili komentarji, da njena postava pravzaprav sploh ni tako sanjska.

Jennifer Lopez

Pajkice, ki si jih je nadela, niso narejene iz takšnega materiala kot športne pajkice, za katere se uporablja močnejše blago. Te so tanjše, zaradi metalik odseva pa njena postava ni videti prav čvrsta.

Jennifer Lopez

Prepričani smo, da se Jennifer s komentarji ne obremenjuje preveč, saj ima druge življenjske prioritete - morda je na novo zaljubljena, kdo bi vedel? Ker sama teh zadev ne komentira, bo svoje pokazal samo čas.

Priporočamo