Kakšna seksi babica! Neda Ukraden očarala oboževalce, ko si je oblekla kavbojke - videti je vsaj dve desetletji mlajša!

Kakšna seksi babica! Neda Ukraden očarala oboževalce, ko si je oblekla kavbojke - videti je vsaj dve desetletji mlajša! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
3. 9. 2021

Zagotovo je ta pevka ena od tistih, ki si zaslužijo naziv seksi babica.

Neda Ukraden šteje čez 70 let, a je videti veliko mlajša. Še posebej, ko si obleče ozke kavbojke in se v njih postavi pred objektiv, kot je naredila tokrat. Oboževalci so bili navdušeni in se niso mogli nehati čuditi njeni vitalnosti in čudoviti postavi.

Zraven je kombinirala črno-beli modni suknjič in si obula elegantne salonarje z visoko petko. Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, na dan, ko je njen vnuk Dušan postal prvošolček - njegova babica je bila izjemno ponosna nanj.

Sicer pa je sama je razkrila, da se je pred časom znebila odvečnih kilogramov, ki so se ji nakopičili v času pandemije koronavirusa in zaprtja jevnega življenja. Takrat je namreč večino časa preživljala doma. "Nisem se gibala, nisem telovadila, nenehno sem kuhala, zato sem se zredila," je dejala za srbske medije. Ker živi s hčerkino družino, je nenehnoo pripravljala dobrote za svoje vnuke.

A potem se je vzela v roke, se lotila diete in izgubila nekaj kilogramov. Zdaj je spet zadovoljna s svojim videzom in postavo, kar tudi jasno pokaže na družbenih omrežjih in vedno požanje občudovanje zaradi vitalnosti in mladostnega videza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Priporočamo