Kakšne so novoletne jelke tujih zvezdnikov? Preverite!

28. 12. 2017 | Vir: Lady
Deli
Kakšne so novoletne jelke tujih zvezdnikov? Preverite! (foto: Profimedia)
Profimedia

Veseli december ni le čas za zabave, temveč tudi za praznično okraševanje domov in seveda novoletne jelke. Zvezdniki so letos pohiteli in svoje okrasili že v prvih dneh tega meseca. Komu je to najbolje uspelo, pa presodite sami ...

Mariah Carey si je letos za spremembo izbrala manjšo novoletno jelko, ki jo je skupaj s hčerko Monroe in sinom Moroccanom okrasila bolj tradicionalno. Zatem pa so vsi trije Božičku napisali tudi pismo, v katerem so mu zaupali novoletne želje.

Pevec Ed Sheeran trenutno okreva po nesreči, zato ima končno čas za to, da počne vse, kar mu srce poželi. Po dolgem času mu je letos med drugim končno spet uspelo svoj dom okrasiti z novoletno jelko. Ta sega skoraj do stropa, okrašena pa je z belimi in srebrnimi kroglicami ter veliko snežinko na vrhu, za njeno čarobnost pa skrbijo številne bleščeče lučke.

Novoletne jelke po okusu zvezd

V družini Kardashian brez razkošja ne gre. Zato ni nič čudnega, da si je najmlajša članica družine, Kylie, v svojem domovanje postavila razkošno novoletno jelko, ki jo je okrasila z rožnato obarvanimi okraski. Prav ti so krivi za to, da njeni sledilci zdaj ugibajo, ali ni morda tako želela nakazati na spol otroka, ki ga nosi pod srcem.

Novoletne jelke po okusu zvezd

Starleta Paris Hilton ljubi razkošne in svetleče stvari, ki so opazne, zato ne preseneča, da je tudi novoletno jelko okrasila v tem duhu. Nanjo je namreč nataknila številne bele krogle in krogle s kristali, v katere se lovi odsev lučk, zaradi česar jelka preprosto žari.

Novoletne jelke po okusu zvezd

Še ena, ki ljubi blišč in razkošje – pevka Britney Spears. Novoletno jelko je letos postavila zelo zgodaj. Skupaj s sinovoma Seanom in Jadenom ter fantom Samom Asgharijem so jo okrasili z nešteto okraski ter tudi lučkami, zaradi katerih je drevesce preprosto pravljično.

Novoletne jelke po okusu zvezd

Še en, ki obožuje praznični čas, je glasbenik Joe Jonas, ki je prav tako komaj čakal, da bo lahko postavil novoletno jelko. Letos je to okrasil s srebrnimi, rdečimi in belimi okraski, za piko na i pa je namesto lučk jelko okrasil z umetnim snegom. Ni slabo, kajne?

Novoletne jelke po okusu zvezd

Model in manekenka Izabel Goulart je veseli december čisto prevzel, zato si je že zgodaj omislila novoletno jelko, ki je, po sliki sodeč, zelo visoka. Zato je morala lepotica, da bi jo lahko okrasila v celoti, celo splezati na lestev. A se ji je splačalo, saj je njena okrašena jelka videti zelo ljubko in domače.

Novoletne jelke po okusu zvezd

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik