Kakšne težave ima Kate Middleton? Zaradi anksioznosti naj bi izjemno malo jedla, zelo je shujšala

Kakšne težave ima Kate Middleton? Zaradi anksioznosti naj bi izjemno malo jedla, zelo je shujšala (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2020

Šlo naj bi celo tako daleč, da so zadeve povsem ušle izpod nadzora.

Otoški tabloidi že dlje časa poročajo, da ima vojvodinja Kate težave, saj je v zadnjem času res pretirano suha. Čeprav se je 38-letna Kate lahko vedno pohvalila z vitko linijo, so mediji to pripisovali težavah v zakonu in nerazumevanju s svakinjo Meghan.

Zdaj pa tabloid Star poroča, da je prav Meghan "zakrivila" anksioznost vojvodinje Kate, zaradi katere naj bi celo nehala jesti.

"Kate zelo težko prenaša to situacijo, vsakič, ko zapade v stres, pa začne stradati. A tokrat je Meghan res pretiravala, Kate je pripeljala do roba, postala je anksiozna. William je zelo zaskrbljen za njo, Harryja naj bi celo prosil za pomoč, a slednji mu je priznal, da nima nadzora nad Meghaninim vedenjem," je dejal neimenovani vir.

No, ob tem je treba dodati, da te navedbe nujno ne držijo, saj so mediji pred kratkim poročali, da Kate hujša zaradi številnih obveznosti, ki so po odhodu Meghan in Harryja s kraljevega dvora padle na njena ramena. Kraljeva palača - kot je že v navadi - teh navedb ne komentira, tako da preostane samo - ugibanje.

Priporočamo