Kam je poniknil Kevin Spacey? Nekoč priljubljeni igralec se več nikjer ne prikaže!

Kam je poniknil Kevin Spacey? Nekoč priljubljeni igralec se več nikjer ne prikaže! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2018

Hollywoodski igralec po obtožbah za spolno nadlegovanje živi povsem drugačno življenje, saj se je umaknil iz javnosti. Tudi njegovi prijatelji ne poznajo lokacije, kjer se trenutno nahaja.

59-letni Kevin Spacey, še pred nedavnim zelo priljubljen in iskan igralec, zdaj živi čisto drugačno življenje. Odkar je bil lani obtožen spolne zlorabe, je doživel popoln poklicni propad in se je umaknil iz javnega življenja, tako da zdaj pravzaprav nihče ne ve, kje se trenutno nahaja. 

Drugi razvpiti hollywoodski mogotec Harvey Weinstein, ki ga je več žensk obtožilo posilstva in spolne zlorabe, se še vedno pojavlja v javnosti. Fotografirajo ga, ko se dobi z odvetniki in sodelavci, medtem ko Spaceyja ni mogoče videti nikjer.

V zadnjih letih je Spacey blesel v vlogi v televizijski nadaljevanki Hiša iz kart, ki pa se nadaljuje brez njegovega sodelovanja. Producenti so namreč sklenili ubiti lik Francisa Underwooda, ki ga je Spacey igral kar v petih sezonah. Letos se je pojavil v filmu "Billionare Boys Club", ki ga gledalci in kritiki niso najbolje sprejeli.

Lani ga je za spolno zlorabo najprej obtožil igralec Anthony Rapp, ki je - ko se je vse dogajalo - štel komaj 14 let. Po temu je sledil še val drugih, podobnih obtožb. Kmalu po tem se je Spacey umaknil iz javnosti. Nazadnje so ga fotografirali v rehabilitacijskem centru v Arizoni konec leta 2017, ki pa ga je po treh tednih zapustil.

Teorije o tem, kje naj bi se skrival - nekateri omenjajo jug Francije, drugi pravijo, da je na svojem ranču v okolici Los Angelesa -  imajo skupni imenovalec: ne bo se pojavil, dokler se gonja proti njemu vsaj malce ne pomiri. Kar pa se verjetno (glede na težo dejanj) ne bo zgodilo tako kmalu.