Kanye West album posvetil Jezusu

Le kdo je glavni v družini Kanye-Kardashian, po sliki sodeč Kim. (foto: Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia) Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia
Vir: Story
1. 12. 2019

Kanye West, že od samega začetka kontroverzen glasbenik, je izdal svoj deveti album, ki ga je posvetil Jezusu. Pri tem je izjavil, da je sam sin Božji …

Kanye West (42) je zagotovo eden najbolj znanih ameriških glasbenikov. Svoj zadnji, že deveti album je poimenoval Jezus je kralj ali v originalu Jesus is King. »Nekaj časa sem vam govoril, kaj je zame naredila visoka moda, kaj je zame storil Hennessy, sedaj pa vam govorim, kaj je za mene naredil Jezus,« pravi Kanye, ki želi vesoljnemu svetu pokazati, kaj mu pomenita vera in Bog in kako zelo jima je predan. Reper je celo ustanovil svojo lastno cerkev, da bi v njej lahko imel maše za svoje prijatelje in oboževalce. »Zdaj, ko sem v Kristusovi službi, je moje delo to, da širim evangelij in da ljudem pokažem, kaj vse je Jezus naredil zame. Zelo sem srečen, ker sem se obrnil k veri,« zadovoljno razlaga reper, ki pravi, da je doslej širil glas o mnogih rečeh, zdaj pa bo širil vero. »Nisem več suženj, sedaj sem sin Božji in sem svoboden,« razlaga in dodaja, da se je k veri obrnil pred tremi leti, ko je zaradi psihičnih težav končal v bolnišnici. Takrat je zaičel brati Biblijo in si iz nje zapisovati razne citate.

Na začetku religioznih srečanj so bili prisotni le člani družine Kardashian, potem pa so se začeli pri njem zbirati tudi prijatelji. Pridružil se jim je celo nihče drug kot sam igralec Brad Pitt (55).

Očitno je vsa njegova družina postala zelo religiozna, saj je tudi njegova soproga Kim Kardashian West (38) pred kratkim skupaj z otroki odšla v Armenijo, od koder izhajajo, da jih je lahko krstila. Sakramente so dobili v katedrali sv. Matere Božje.

Tudi Brad Pitt se je pojavil na maši, ki jo je vodil Kanye.

Nova Story že v prodaji

Story