Kanye West hoče "sparčkati" Khloe in Brada Pitta!

Brad Pitt – 
razvažal je striptizete<br />Čeprav se nam danes zdi, da je Brad Pitt (54) od nekdaj zvezdnik, je bil tudi on nekoč na začetku kariere. Preoblečen v piščanca je bil živa reklama za neko verigo hitre prehrane. Pozneje pa je s kombijem okoli razvažal striptizete, včasih pa so ga uporabili tudi za njihovega didžeja. Pobiral je njihova oblačila in na koncu poskrbel, da so dobile plačilo. (foto: Profimedia Profimedia, Mega Agency) Profimedia Profimedia, Mega Agency
20. 9. 2019

Če je verjeti poročanjem tujih medijev, naj bi hollywoodski igralec Brad Pitt pred kratkim postal član cerkve, ki jo je ustanovil ameriški reper Kanye West. Slednji naj bi imel prav poseben načrt za Pitta.

Po poročanju britanskega Mirrorja naj bi skušal Kanye "sparčkati" svojo svakinjo Khloe Kardashian in Brada Bitta.

Igralec se je namreč minuli konec tedna pridružil Kardashianovim v Kanyevi cerkvi v kalifornijskem Wattsu. Bil naj bi dobre volje, pozneje naj bi se pogovarjal s Kanyom, Khloe, Kim in Kourtney Kardashian, nekaj besed pa je izmenjal tudi s Kendall Jenner.

Khloe tudi v preteklosti ni skrivala, da ji je Brad nadvse simpatičen. To je razkrila med pogovorom v radijski oddaji Howarda Sterna, saj je dejala, da bi rada imela z Bradom bolj pristen odnos. Sicer Khloe doslej ni imela prav velike sreče v ljubezni, zato naj bi Kanye upal, da se bo Brad ogrel za njo.

No, videli bomo, če bo iz te moke nastalo kaj kruha ...