Kanye West se je znašel na psihiatričnem oddelku!

Kim in Kanye veljata za enega izmed najrazvpitejših parov, zdaj pa sta se popolnoma umaknila z oči javnosti. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 12. 2016

Družina Kardashian je v paniki. Po tem, ko je odjeknila novica, da je raper Kanye West hospitaliziran zaradi pomanjkanja spanca in dehidracije, se je Kim prvič po pariškem ropu v oktobru pojavila v javnosti in namesto na slavnostni ples Angel Ball, na katerem so prav letos počastili njenega očeta Roberta Kardashiana, odkorakala v bolnišnico, ob moževo posteljo.

Kanye, ki je znan po kontroverznih izjavah in obnašanju, naj bi se vpričo nekaterih očividcev preprosto 'sesul'. Po poročanju tujih medijev naj bi bila za njegovo stanje kriva kombinacija stresa, anksioznosti in paranoje, po dogodku pa sja odpeljali na psihiatrični oddelek, saj so se zdravniki bali za njegovo varnost in varnost ljudi okrog njega. Glasbeniku so v bran stopili številni, ki njegovo stanje opravičujejo s preobremenjenostjo. Kanye se je v zadnjem času namreč ukvarjal s številnimi projekti, med drugim z modnimi linijami, glasbeno turnejo, poslom in družino, prav tako pa je v tem delu leta umrla njegova mama, s katero sta si bila zelo blizu.

Temnopolti glasbenik naj se ne bi počutil dobro že vse od pariškega ropa. Močno naj bi si želel ostati doma s Kim in otrokoma, a je zaradi turneje moral biti veliko zdoma, zdaj pa naj bi ugotovil, da tako preprosto ne gre več. Koncerte za prihodnjih 21 datumov je tako odpovedal, zato se lahko le ugiba, kaj se je s Kanyejem v resnici zgodilo.

Kim, ki je na dan dogodka že bila v New Yorku, pripravljena, da se s sestrama in mamo odpravi na veliki 'angelski ples', je prisotnost na plesu odpovedala v trenutku, ko je izvedela za moževo stanje in odletela v Los Angeles. Družina, ki je bila po poročanju tujih medijev pretresena že zaradi velikega ropa v Parizu, ko so Kim med drugi vzeli tudi štiri milijone evrov vreden prstan, naj bi bila zdaj popolnoma zaprepadena. Viri blizu družine so tujim novinarjem povedali, da naj bi se Kim prvega javnega nastopa po ropu sicer močno veselila, saj so na plesu počastili njenega očeta zaradi njegovega prispevka na področju raziskave raka.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story52/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 52/2016

Story 52/2016, od 22. 12. 2016