Kanye West: Ustvarja zaročni prstan za Kim

Kanye West in Kim Kardashian (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
31. 7. 2012

Glasbenik Kanye West namerava zaprositi svoje dekle, resničnostno zvezdnico Kim Kardashian, in kar sam dizajnira zaročni prstan.

Nekega zasebnega draguljarja je prosil, da po njegovih načrtih izdela nakit za njegovo drago, in pri tem uporabi diamante in rubine, ki jih je nosila njegova pokojna mama Donda. Kim bo menda zaprosil, ko bo ločitveni postopek od njenega moža Krisa Humphriesa tudi uradno zaključen.

»Kanye je izbral nekaj od najdražjih Dondinih kosov nakita, vključno z diamantnimi uhani in prstanom z rubinom,« je povedal vir in dodal: »Nato jih je dal draguljarju, ki je tudi njegov prijatelj, in mu naročil, naj iz njih izdela zaročni prstan za Kim. Donda je bila zelo pomembna oseba v njegovem življenju in njegov svet je bil uničen, ko je umrla. Ves njen nakit je obdržal kot spomin, gre pa za veliko kosov, ki ji jih je podaril, ko je obogatel. Kanye je našel žensko, ki jo spoštuje in jo ima enako rad kot svojo mamo, zato želi zbirko nakita deliti s Kim. Menda se želi zaročiti v Chicagu ali Oklahomi.«

Priporočamo