Kardashianovi ne morejo brez drame: Khloe in Kylie sta se spravili na Kourtney!

Kardashianovi ne morejo brez drame: Khloe in Kylie sta se spravili na Kourtney! (foto: Aff-Usa/Shutterstock Editorial/Profimedia) Aff-Usa/Shutterstock Editorial/Profimedia
14. 2. 2020

V nadaljevanju resničnostnega šova o Kardashianovih bo še več drame okrog Kourtney Kardashian.

Po poročanju tujih medijev je do napetosti prišlo, ker je 40-letna Kourtney izjavila, da več ne bo snemala šova.

"Več časa bi rada preživela kot mama, v to bi rada vložila več energije. A to ni konec. Več boste videli v 18. sezoni, ki se še ne predvaja, saj jo snemamo," je pred časom dejala zvezdnica.

Sama še pravi, da je trenutno srečna in zadovoljna, a vsekakor obstajajo trenutki, ko si želi zapustiti šov. "Življenje je kratko, želiš si biti srečen," se še glasi njeno sporočilo. Že pred tremi leti je dejala, da se hoče odmakniti od šova, ki spremlja vsak korak njene družine.

To pa ni edina drama. Družina Kardashian je bila na zabavi po podelitvi oskarjev, kjer se je zdelo, da se zelo razumejo. A Khloe je po tem na Twitterju objavila status, v katerem je Kourtney obtožila, da ji je uničila večer.

"Zakaj Kylie Jenner in jaz dopuščava, da nama Kourtney uniči noč?", se je vprašala Khloe.

No, Kourtney se je zamerila tudi Kim, saj že več mesecev naraščajo napetosti med sestrama. Nekajkrat sta se sprli v šovu, in to celo pred kamerami. V vsakem primeru bo prihodnost pokazala, kako bodo slavne sestre uredile svoje odnose.