Nesrečna smrt zvezdnice telenovel Karle Alvarez

Vir: Lea
27. 11. 2013

Mehiška zvezdnica telenovel Karla Alvarez je tragično preminila, stara komaj 42 let. Našli so jo v njenem stanovanju, umrla pa je zaradi zastoja srca. In kaj je pri tako mladi ženski povzročilo zastoj?

Na videz zdrava in srečna ženska se je otepala bulimije in anoreksije, zaradi česar je bilo njeno telo zelo oslabljeno in v slabi kondiciji.

Zaradi omenjenih bolezni se je igralka tudi zdravila, a očitno nič kaj uspešno. Ker na truplu ni bilo znakov nasilja in so ugotovili, da je šlo pač za naravno smrt, so nesrečno žensko upepelili in v ozkem krogu družine ter prijateljev tudi že pokopali.

Je pa na dan prišla še ena podrobnost iz njenega življenja, in sicer da je bila igralka poročena. Tega ni vedel nihče oziroma to so očitno vedeli le njeni najbližji.

Je pa Karla malo pred smrtjo očitno vložila zahtevek za ločitev od Antonia D'Agostina. Eden od njenih redkih prijateljev, igralec Felipe Nájera, ki se je udeležil pogreba, je dejal, da Antoniem ni bil njen mož, ampak njen partner.

"Čeprav jih je malo vedelo za njeno ljubezensko zvezo z Antonijem, gre za resnico. Večkrat je ostajal v njenem stanovanju. Nikoli nisem izvedel, da sta se poročila, ampak vedel sem, da sta par." Vendar pa očitno tudi on ni poznal resnice.

Značke: Karla Alvarez