Kate Hudson se bori za skrbništvo nad sinom

Kate Hudson se bori za skrbništvo nad sinom (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 3. 2017

Igralka Kate Hudson te dni ni najboljše volje. Njen nekdanji mož Chris Robinson je namreč vložil vlogo za vnovično presojo skrbništva nad njunim 13-letnim sinom Ryderjem.

Trenutno si par skrbništvo sicer deli, saj sta se tako dogovorila ob ločitvi leta 2007. Naj pa bi bila po razhodu tudi zaradi sina v dobrih odnosih in ves čas v stiku, saj sta si želela, da bi ga vzgajala skupaj ter da bi Ryder normalno odraščal.

Tudi zato ni znano, zakaj je Chris sprožil omenjen postopek. Se pa Kate vseeno na postopek ni pritožila, temveč se je odločila, da bo v njem sodelovala. Tako naj bi se par v prihodnje srečal z različnimi strokovnjaki, ki bodo ocenili tako njuno duševno zdravje kot tudi razmere za življenje, ki jih lahko zagotovita otroku.

Ryderja pa čaka pogovor s psihologom, ki bo ocenil, kakšno je njegovo duševno zdravje. Ker so postopki dolgotrajni, bo verjetno trajalo kar nekaj časa, da bo znano, ali bosta Kate in Chris skupno skrbništvo nad sinom obdržala ali pa ga bo sodišče dodelilo enemu od njiju.