Kate in Meghan na turnirju v Wimbledonu prava paša za oči. Očitno sta se tudi pobotali!

Kate in Meghan na turnirju v Wimbledonu prava paša za oči. Očitno sta se tudi pobotali! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2019

Minuli konec tedna je bila precejšnja pozornost britanske - pa tudi svetovne - javnosti usmerjena na teniška igrišča v Wimbledonu, kjer so se pomerili izvrstni športniki. A pozornosti niso plenili samo tenisači, temveč tudi tisti, ki so jih spremljali s tribun.

Na takem dogodku kakopak nista smeli manjkati niti vojvodinji Meghan Markle in Kate Middleton, ki tudi ob tej priložnosti nista pokazali, da bi med njima vladale kakršne koli napetosti. Še več: zdelo se je, da se razumeta kot najboljši prijateljici. Sedeli sta v isti loži in se nenehno smehljali.

Njuna garderoba pa je bila prava paša za oči. Wimbledon je namreč poleg športnega še pomemben družabni dogodek, zato mora biti garderoba brezhibna. Vojvodinja Kate se je tako odločila za glamurozno obleko modne znamke D & G. V taki kombinaciji se je pojavila že leta 2016 na kraljevi turneji po Kanadi.

Kate Middleton

Meghan pa se je odločila za belo srajco v kombinaciji s krilom. Zdi pa se, da ta oprava njeni prijateljici Sereni WIlliams ni prinesla sreče, saj je v finalu izgubila.

Meghan Markle

Sicer pa se morajo srečneži, ki imajo priložnost ogleda športnih dogodkov z VIP tribun, upoštevati določena pravila glede oblačenja. Moški morajo biti v oblekah, ženske pa so lahko nekoliko ležernejše. Nikakor pa ne smejo nositi klobukov, da ne bi zaklanjale pogleda drugim gledalcem.

Priporočamo