Kate in William imata lepo vzgojene otroke. Komu gre pripisati zasluge?

Kate in William imata lepo vzgojene otroke. Komu gre pripisati zasluge? (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2020

Nad odnosom, ki ga imata Kate in William s svojimi tremi otroki, je marsikdo navdušen.

Šestletni George, štiriletna Charlotte in dvoletni Louis so res lepo vzgojeni otroci. V javnosti so vedno vljudni, njihovo vedenje je brezhibno, kljub temu, da so še res majhni. Zato ni nič čudnega, da se javnost sprašuje, kdo pomaga kraljevemu paru pri vzgoji njunih potomcev.

No, britanski mediji poročajo, da gre za izkušeno varuško Mario Tereso Turrion Borrallo, ki ima za seboj bogate izkušnje. Prav ona naj bi bila zaslužna za vljudno vedenje malčkov. "Ne dovoli nereda in neumnosti. Obstajajo stroga pravila, ki se jih morajo držati," je dejala strokovnjakinja za kraljevo družino Louise Heren.

Maria Teresa je študirala na prestižni univerzi Norland in spada med znane britanske varuške. Kraljevemu paru pomaga že od leta 2014 - odkar je imel princ George osem mesecev. Varuška je družini vedno na voljo, z njimi potuje in pazi na otroke, ko imata princ William in vojvodinja Kate uradne obveznosti. Hkrati pa je zelo pozorna na diskretnost, tako da jo je le redko mogoče zaslediti na fotografijah.