Kate in William letošnjih velikonočnih praznikov zagotovo ne bosta pozabila

Kate in William letošnjih velikonočnih praznikov zagotovo ne bosta pozabila (foto: Profimedia) Profimedia
9. 4. 2020

Glede na to, da se je vsakdan marsikatere družine zaradi pandemije koronavirusa zelo spremenil, se ne gre čuditi, da to velja tudi za kraljevo družino.

Kot poroča tabloid Hello, si bosta vojvodinja Kate in princ William letošnje praznike dobro zapomnila.

S svojimi otroki, Georgeom, Charlotte in Louisom, sta namreč trenutno v Norfolku in so ločeni od ostalega dela kraljeve družine. Čeprav to ni del njihove tradicije, bosta cele velikonočne praznike preživela za otroki.

Na kraljevem dvoru namreč velja posebni protokol ob teh praznikih: mlajši člani družine se ostalim članom pridružijo pozno popoldan, saj protokol princu in vojvodinji nalaga, da sta od jutra s kraljico Elizabeto. A glede na to, da so trenutno v samoizolaciji, sta se Kate in William odločila za drugačen način preživljanja praznikov.

Kot poroča Hello je glavna organizatorka prav Kate, ki je že zasnovala načrte za družinsko zabavno preživljanje praznikov. Ker na dvoru vsako leto igrajo zabavno igro iskanja velikonočnih jajc, mediji domnevajo, da jo bodo pripravili tudi na trenutni lokaciji.

Ti prazniki bodo zanje zagotovo nepozabni, saj jih bodo preživeli skupaj, od začetka do konca. Verjetno pa jih skrbi to, da bi lahko oblasti še podaljšale ukrepe. Če se bo to uresničilo, na dvoru ne bodo mogli proslaviti 94. rojstnega dne kraljice Elizabete in drugi rojstni dan princa Louisa. Oba jubileja se bosta zvrstila do konca tega meseca. No, a glavno je, da vsi ostanejo zdravi, tudi če to pomeni, da se bodo morali odpovedati svojim ustaljenim navadam.

Priporočamo