Kate in William 'pobegnila' v romantičen Pariz

Kate in William 'pobegnila' v romantičen Pariz (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 4. 2017

Ne, zakon princa Williama in njegove žene Kate Middleton ni v krizi, kot so zmotno sklepali številni mediji po prinčevem nekoliko preveč razigranem smučarskem oddihu v družbi prijateljev.

Nasprotno! Par je še vedno zelo zaljubljen in srečen, kar sta dokazala tudi ob obisku romantičnega Pariza. Tja sicer nista odšla na počitnice, temveč na prvi skupen uraden obisk francoske prestolnice, ki je bil res naporen, saj sta v mestu preživela le slaba dva dneva; a obenem tudi na moč prijeten zaradi številnih prijetnih srečanj in dogodkov, ki jim jih je v tako kratkem času uspelo izkusiti.

Zato niti ni tako čudno, da paru, kljub utrujenosti, nasmeh skorajda ni izginil z obraza. Sicer pa sta William in Kate svoj uradni obisk začela z obiskom Elizejske palače, kjer sta se srečala s francoskim predsednikom Francoisom Hollandom, s katerim sta poklepetala. Temu sta sledila sprejem in pozneje večerja na britanskem veleposlaništvu, ki jo je gostil britanski ambasador Edward Llewellyn, na kateri je vojvodinja vse očarala z izborom večerne toalete. Nadela si je namreč čudovito svetlo modro obleko, posuto z bleščicami, ki je delo modne oblikovalke Jenny Packham.

Sicer pa je Kate z izborom oblačil plenila pozornost tudi naslednji dan, saj si je za skoraj vsako priložnost nadela drugo obleko. Za ogled muzeja d'Orsay in poziranje pred Eifflovim stolpom si je izbrala čudovito večbarvno obleko modne hiše Chanel, ki jo je dopolnila z ljubko ročno torbico iste znamke.

Za ogled ragbijske tekme med Francijo in Walesom na stadionu Saint-Denis pa si je izbrala bolj preprosta oblačila, čez katera si je nadela plašč v divje rdeči barvi modne oblikovalke Caroline Herrera.

Njeno preoblačenje nikakor ni ostalo neopaženo, tudi zato ne, ker Francozi modo preprosto obožujejo in jih je zato modno ozaveščena vojvodinja še toliko bolj navdušila. Tudi zato se hrup okoli obiska kraljevega para zagotovo še nekaj časa ne bo polegel.

Priporočamo