Kate in William sta zaradi tega čisto pretresena, izvedelo pa se je še za eno njuno nepričakovano potezo

18. 3. 2024
Deli
Kate in William sta zaradi tega čisto pretresena, izvedelo pa se je še za eno njuno nepričakovano potezo (foto: Profimedia)
Profimedia

Britanski mediji zdaj poročajo, da se bo Kate Middleton oglasila glede svojega zdravstvenega stanja - toda šele čez en mesec.

Težave kraljeve družine so se dotaknile številnih oboževalcev. Vsi so zaskrbljeni zaradi tega, kar se dogaja z valižansko princeso Kate Middleton in z njenim tastom, kraljem Karlom III. To pa so precej plodna tla za širjenje nepreverjenih govoric in teorij zarot.

Britanski mediji pa zdaj poročajo, da sta princ William in njegova soproga Kate čisto pretresena zaradi številnih ugibanj o njunem zakonu, ki so se pojavila na družbenih omrežjih. Prav zato bi se lahko javno oglasila na temo njenega zdravstvenega stanja, toda šele prihodnji mesec, še poročajo mediji.

Kate se ni pojavila na nobenem uradnem dogodku, odkar je bila na operaciji trebuha. To pa je pripeljalo do teorij zarot in številnih ugibanj o tem, kaj je pravzaprav narobe z njo. Ugibanja so se samo še povečala, odkar je prevzela odgovornost za urejanje družinske fotografije, ki je bila objavljena za britanski materinski dan.

Poleg tega, da je bilo na omenjeni fotografiji veliko nedoslednosti, so številni še opazili, da Kate ne nosi poročnega prstana. To je vzpodbudilo neutemeljene teorije o njenem zakonu z Williamom.

Kljub temu, da so za britansko kraljevo družino zdaj res hudi časi, javnost pričakuje, da bodo spoštovali tradicijo in objavili nove fotografije ob rojstnem dnevu otrok Williama in Kate. Naslednji na vrsti je rojstni dan princa Louisa, ki bo 23. aprila. Kot poročajo mediji, bi lahko to priložnosti izkoristili še za to, da spregovorijo o Kateinem zdravju.

"Res sta odprta, ko gre za interakcijo z državljani. Kate bo jasna in odprta, to pa bo naredila, ko se bo počutila pripravljeno. To bo njena odločitev, nihče ne bo pritiskal na njo," je za The Sunday Times izjavil eden od njenih bližnjih prijateljev. No, videli bomo, če se je motil ali ne ... Kar bo pokazal samo čas.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu