Kate Middleton ima poseben trik, ki ji pomaga, da med hojo ves čas ostaja elegantna

Kate Middleton ima poseben trik, ki ji pomaga, da med hojo ves čas ostaja elegantna (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2018

Vojvodinja Kate Middleton na Otoku velja za pravo modno ikono, ki jo želijo posnemati predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu. 

Vojvodinja Kate Middleton že leta goji modni stil, ki je brez ene same napake. Pri tem pa se poslužuje tudi različnih trikov. Med njimi je tudi poseben trik, ki Kate pomaga, da med hojo ves čas ostaja elegantna in da njena noga v visokih petah nikoli ne drsi levo in desno.

Kate nosi posebne hlačne nogavice, ki imajo na stopalih prozoren silikon, ki ji pomaga, da se stopalo bolje oprime notranjosti čevlja. S tem trikom ji v visokih petah ne drsi, med hojo pa lahko ves čas ostaja elegantna, tudi če nosi čeveljce z nekoliko višjo peto. Verjetno se je vsaka predstavnica nežnejšega spola že znašla v situaciji, ko ji je noga drsela na vse strani, no Kate ima za takšne primere odlično rešitev.

Kraljeve dame so polne trikov, ki jim pomagajo, da so vedno videti popolno. Meghan Markle naj bi tako vedno nosila čevlje, ki so za številko večji, s tem trikom se namreč želi izogniti zateklim nogam. Obe pa pod oblekami vedno nosita body, da bi bili varni tudi pred močnim vetrom, ki bi utegnil odkriti njuno spodnje perilo.

Priporočamo