Kate Middleton ima zdaj čisto drugačen imidž, kot smo ga vajeni, to je dosegla z minimalno spremembo

16. 5. 2022
Deli
Kate Middleton ima zdaj čisto drugačen imidž, kot smo ga vajeni, to je dosegla z minimalno spremembo (foto: Profimedia)
Profimedia

Vedno je pod drobnogledom javnosti, še posebej, ko gre za njen imidž.

Vojvodinja Kate Middleton velja za pravo modno ikono, po kateri se zgledujejo številne ženske. Marsikdo občuduje njene lepe, dolge in goste rjave lase, ki jih je v preteklosti najraje rahlo nakodrala, tako da so ji valovito padali po ramah, ali pa si jih je spela v elegantno pričesko.

A zdaj je očitno napočil pravi trenutek za spremembo, saj jo je bilo v zadnjem času na javnih dogodkih mogoče opaziti z ravnimi lasmi, ki si jih je preprosto zataknila za ušesa. S tem je nekoliko spremenila svoj imidž, ki pa je med modnimi poznavalci požel vse pohvale.

Kate Middleton

Svojo javno podobo vojvodinja sooblikuje s pomočjo stilistov, ki ji pomagajo pri odločanju. Zdaj se je poslovila od pričeske, ki jo je treba oblikovati s sušilcem za lase in od prečke pri strani. "Odločila se je za bolj elegantno pričesko, ki odpre njen obraz, pri tem pa si ni dvignila las. Tako so v ospredju tudi njeni uhani," je za Daily Mail dejala Lily Jeffreys, sicer frizerska stilistka.

S tako pričesko je videti tudi mlajše, saj je bolj poudarjena njena nežna, svetla polt in gladka koža, po kateri slovi. Pričakovati je, da se bodo za tako pričesko odločile tudi druge dame, ki so navdušene nad modnimi izbirami vojvodinje Kate.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan