Kate Middleton in Meghan Markle se komaj še prenašata

Kate Middleton in Meghan Markle se komaj še prenašata (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2018

Na začetku se je zdelo, da se Kate Middleton in Meghan Markle odlično razumeta, a zdaj vse bolj kaže, da vojvodinji le s težavo shajata pod isto streho.

Na začetku se je zdelo, da je Meghan Markle na britanski dvor prinesla svež veter in da je vsem kaj hitro zlezla pod kožo. A nekaj mesecev po poroki je zgodba povsem drugačna in zdi se, da Meghan le še redki uspejo prenašati.

Ko je z britansko kraljevo družino Meghan lani preživela prve božične praznike, so imeli o njej vsi le besede hvale. "Družina je srečna, da je Meghan z nami. Zelo lepo smo se imeli pri Williamu in njegovi družini. Meghan se je odlično znašla na dvoru, mislim, da nas vidi kot svojo družino, ki je nikoli ni imela," je princ Harry dejal po prvem skupnem božiču.

Idila se je nadaljevala tudi kasneje, ko je visoko noseča Kate le še redko obiskovala družabne dogodke, Meghan pa je bila ves čas v središču pozornosti. "Mislim, da je odlično, da smo vsi štirje tako zelo različnih karakterjev in da imamo vsi zelo radi spremembe. Seveda imamo včasih različna mnenja, a ravno to je največji izziv, da kot družina premagujemo različne situacije in to vedo vsi, ki so bili v podobnih situacijah," je nekaj mesecev kasneje dejal Harry in dalo se je sklepati, da vse le ni tako zelo idilično.

Nato so se začele pojavljati govorice, da se Meghan in Kate ne razumeta najbolje, saj sta si veliko preveč različni, da bi bili lahko tesno povezani. "Meghan je izjemno komunikativna in odprta, Kate pa veliko bolj zaprta in sramežljiva," je neimenovani vir povedal Daily Mailu in dodal, da se Meghan za tako kratek čas na dvoru obnaša izjemo vzvišeno.

Težek karakter sveže vojvodinje je potrdila tudi nedavna, nenadna odpoved Meghanine osebne asistentke, ki je po komaj nekaj mesecih odšla z dvora.

Kate in Meghan sta imeli še posebej veliko "kratkih stikov" v času poroke, saj je bila Kate takrat izjemno utrujena in je imela polne roke dela z novorojenčkom, Meghan pa za te stvari ni imela kaj veliko razumevanja.

Pretekli teden so stvari odšle še nekoliko dlje, saj je z britanskega dvora prišla novica, da se Harry in Meghan selita iz kraljeve palače in že v začetku prihodnjega leta odhajata v Frogmore Cottage v Windsorju. Kdo bi vedel, morda bodo družinski odnosi potem nekoliko boljši in bodo vsi skupaj bolj srečni in manj pod stresom. 

Priporočamo