Kate Middleton in princ William leta 2007 prekinila razmerje, nato spisala čudovito ljubezensko pravljico

Kate Middleton in princ William leta 2007 prekinila razmerje, nato spisala čudovito ljubezensko pravljico (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2018

Vojvodinja Kate Middleton in princ William sta bila na začetku le prijatelja, oba pa sta bila v tistem času v resnem razmerju, šele kasneje so med njima preskočile iskrice.

Princ William in vojvodinja Kate Middleton sta se spoznala leta 2001, ko sta oba študirala na Univerzi St. Andrews. Sprva sta bila le prijatelja, šele dve leti kasneje, ko sta bila oba znova samska, so med njima preskočile iskrice.

William in Kate sta na začetku razmerja živela v istem mestu, še več, živela sta v isti zgradbi, zato jima je bilo zelo težko, ko je bil William premeščen. Vse to je močno vplivalo na njuno razmerje, leta 2007 sta za nekaj časa celo prekinila njuno vezo. Na srečo je ljubezen na koncu zmagala in po nekaj mesecih sta se znova vrnila v objem drug drugega.

V razmerju sta bila polnih osem let, preden sta se leta 2011 poročila. William je Kate zaprosil leta 2010 v Keniji, kjer sta bila na potovanju s prijatelji. Oba sta imela takrat 28 let.

Vse od tedaj sta Kate in William nerazdružljiva, danes sta ponosna starša treh otrok, njun zakon pa je močnejši kot kdajkoli prej.