Princ William ima vsega dovolj: Njegov odnos s Kate Middleton je vse bolj napet

10. 5. 2024
Deli
Princ William ima vsega dovolj: Njegov odnos s Kate Middleton je vse bolj napet (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse težave, ki so se letos zgrnile nad kraljevo palačo, vse bolj vplivajo tudi na kraljevi par, Kate Middleton in princa Williama.

Princ William in Kate Middleton sta sredi viharja polemik, za katere se zdi, da so se začele kuhati še pred njeno operacijo in nato diagnozo raka v začetku tega leta. Nekateri mediji poročajo, da so bile napetosti med parom velike še preden se je po Kateini operaciji pojavila kopica zarot. Največji vihar je podžgala fotošopirana fotografija, ki jo je Kensingtonska palača objavila za materinski dan. Nato sta se Kate in William skupaj pojavila v trgovini in številni niso verjeli, da je na posnetku zares Kate.

Medtem ko se ves svet sprašuje, kaj se pravzaprav dogaja s Kate, AceShowbiz piše, da so se napetosti med kraljevim parom pojavile že pred Kateino operacijo. Problem naj bi bile finančne težave vojvodinih staršev, ki so jih še poslabšale kritike manjših upnikov o življenjskem slogu družine Middleton. Kot poroča Marca je kralj Karel razočaran nad finančnimi težavami Middletonovih, ki so posledično povzročile težave z ugledom kraljeve družine, glede na bodočo vlogo Kate kot kraljice. 

Viri trdijo, da imajo Middletonovi velike finančne težave, ki jih je še poslabšala pandemija COVID-19, za zdaj pa naj bi imeli za okoli 3,2 milijona dolarjev dolgov. "Kralj Karel je bil ogorčen zaradi te finančne in javne katastrofe, ki pušča madež na obrazu monarhije, saj bo Kate bodoča kraljica," je zatrdil vir, ki poroča, da je na dvoru zaradi vsega tega kar nekaj slabe volje, saj je imela kraljeva palača že pred časom precej slabo obdobje, ko jih je zapustil princ Harry z ženo.

Slabo finančno stanje Middletonovih naj bi povzročilo razdor med princem Williamom in Kate. Kljub prizadevanjem Kensingtonske palače, da ublaži posledice vseh slabih piarovskih potez v tem letu, mediji vsak dan objavljajo nova razkritja, ki grozijo, da bodo očrnila ugled kraljeve družine. Mnogi so tako prepričani, da je zakon princa Williama in Kate Middleton že zelo načet in da je princu počasi že vsega dovolj.

Preberite še:


 
 
 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk