Kate Middleton in princ William načrtujeta velike življenjske spremembe, tega nihče ni pričakoval

17. 4. 2024
Deli
Kate Middleton in princ William načrtujeta velike življenjske spremembe, tega nihče ni pričakoval (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton in princ William sta se odločila za veliko potezo.

Kraljeva družina dela vse, da bi se vojvodinja Kate Middleton kar čim hitreje pozdravila in da bi imeli več prostora in miru pri okrevanju, bodo za Kate prenovili dodatno hišo, ki se nahaja v bližini družinske hiše. Viri blizu kraljeve družine trdijo, da sta se Kate Middleton in princ William nenadoma odločila za prenovo stavbe, ki meji na njuno trenutno rezidenco, Adelaide Cottage v Windsorju.

Medtem ko se valižanska princesa bori z rakom in je podvržena napornim kemoterapijam, dobro obveščeni viri trdijo, da je Adelaide Cottage zadnje mesto, kjer bi morala okrevati. Poudarja se namreč, da gre za staro hišo, s slabim ogrevanjem in hladnimi prostori, zaradi česar Kate in William večino časa raje preživljata v družinskem letovišču v Sandringhamu. 

Štirisobni, prijetni Hall je že dolgo priljubljena lokacija vseh članov kraljeve družine, kralj Karel pa trenutno tam preživi veliko časa s Camillo, saj tudi on okreva po raku. Toda Adelaide Cottage ostaja glavni dom družine zaradi dejstva, da je veliko bližje šoli Lambrook, kamor hodijo vsi trije otroci. Da torej princu Georgeu, princesi Charlotte in princu Louisu preveč naporno, zaradi vsakodnevnih potovanj, se družina večino časa zadržuje v Windsorju.

A kot kaže, sta zdaj našla kompromis in bosta zanemarjeno zidano hišo na posestvu preuredila v svoj počitniški prostor, ki naj bi bil Kate v teh težkih časih veliko bolj udoben. "Obožujejo Adelaide Cottage, vendar je to majhna posest, ki komaj sprejme vso družino, za razliko od razkošnega Anmer Hall, ki je veliko večje. Zaradi tega je Adelaide Cottage le začasna rešitev, medtem ko otroci hodijo v šolo," je povedal vir za Mirror.

Poznavalci trdijo, da si bo družina prav zaradi tega še polepšala bivanje v Windsorju in bo iz zidane hiše naredila priljubljen kraj za oddih celotne družine, pa tudi za občasno nastanitev dodatnega osebja. "Skoraj nihče ne ve, da je na posestvu hiša iz rdeče opeke, ki je sploh ne uporabljajo. Trenutno ni vseljiva in je potrebna temeljite obnove. Pogovori o takšnih možnostih potekajo že dlje časa, a trenutno je vse na pavzi, dokler se Kate ne bo počutila bolje," je še povedal vir.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec