Kate Middleton in princ William z novo potezo želita utišati govorice, da na dvoru ne prenesejo Meghan Markle

Kate Middleton in princ William z novo potezo želita utišati govorice, da na dvoru ne prenesejo Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2018

Britanski mediji so v zadnjih tednih polni novic, da naj bi na kraljevem dvoru vse težje prenašali vojvodinjo Meghan Markle in da je ne Kate Middleton in ne princ William ne želita v svoji bližini.

Kate Middleton in princ William sta se v zadnjem hipu odločila spremeniti svoje božične načrte in bosta tako božične praznike preživela v Sandringhamu skupaj z Meghan Markle in princem Harryjem.

Že nekaj časa je jasno, da se Meghan in Kate ne prenašata najbolje, zdaj pa je prišlo celo tako daleč, da so se ohladili tudi odnosi med princem Harryjem in Williamom, kljub temu, da sta bila vedno zelo povezana.

To naj bi bil tudi razlog, da se je princ Harry odločil, da se bosta v začetku prihodnjega leta z Meghan preselila v Frogmore Cottage v Windsor.

Številne je tako novica, da bodo božične praznike praznovali skupaj močno presenetila, saj sta jih Kate in William nameravala preživeti v Berkshireu, kjer živi družina Kate Middleton. Meghan in Harry pa sta praznike nameravala praznovati v Sandringhamu, kjer se bo družini pridružila tudi Doria Ragland, ki bo pripotovala iz ZDA. Vse kaže, da bodo praznike preživeli skupaj in morda bo to pomagalo, da bodo njihovi odnosi malo manj napeti.