Kate Middleton in princ William: Govorica telesa zdaj razkriva pravo resnico o njunem odnosu

18. 6. 2024
Deli

Kate Middleton in princ William sta bila po dolgem času spet skupaj v javnosti.

Za princa Williama je trenutno težko obdobje, saj je moral z nasmehom na obrazu opravljati kraljeve dolžnosti, kar ni bila lahka naloga zaradi zdravstvenih težav njegovega očeta in žene. Pretekli konec tedna pa je princ končno lahko zadihal, Kate Middleton pa je ob njem naravnost žarela.

Januar, februar in marec so bili zaznamovani z govoricami o stanju Kate Middleton, eden od možnih razlogov za njeno odsotnost pa naj bi bili napeti odnosi z Williamom. Na površje je ponovno prišla domnevna Williamova afera, govorilo se je, da je Kate pobegnila iz Londona, vendar je kraljevi par včeraj pokazal, da je med njima še vedno vse v najlepšem redu.

Ko je Kate Middleton razkrila, da je zbolela za rakom, je poudarila, da ji je William v veliko oporo in podporo v tem težkem obdobju. V zadnjem času je William opravljal tudi njen del dela in miril javnost z izjavami, da okrevanje njegove žene poteka po načrtih. Pretekli konec tedna pa sta skupaj stala na balkonu Buckinghamske palače ob praznovanju 'Trooping the Colour', Kate pa je žarela ob svojem prvem pojavljanju v javnosti po šestih mesecih. Podporo pri pojavljanju ji je nudil princ William, ki mu je, glede na strokovnjakinjo za govorico telesa, ki je spregovorila za Daily Mail, odleglo, ker je Kate končno ob njem.

"Najbolj ganljiv znak vzajemne podpore in nežnosti je prišel od Williama in Kate, ko sta se njuna pogleda končno srečala. Williamovo mežikanje in napete mišice okoli njegovih ust so razkrivali njegov notranji ponos in možno olajšanje, da njegova lepa žena ponovno stoji ob njem, medtem mu je Kate, ki je bila vidno sproščena, vrnila širok nasmeh poln ljubezni."

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek