Kate Middleton je princa Williama ukradla njegovi srčni izbranki

Kate Middleton je princa Williama ukradla njegovi srčni izbranki (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2019

Princ William je bil takrat, ko je spoznal Kate Middleotn, v resnem razmerju.

Ko smo mislili, da o razmerju princa Williama in Kate Middleton vemo že vse, so na dan znova prišle nove podrobnosti. V knjigi z naslovom William and Harry: Behind the Palace Walls je avtorica Katie Nicholl razkrila, da je William že kaj hitro želel prekiniti študij, saj je zelo pogrešal svoje dekle Arabello Musgrave, s katero sta se poznala še iz otroštva.

Princa sta imela Glosse Posse skupino, v kateri so bili vsi njuni tesni prijatelji, katerim sta pošiljala vabila za zabave, ki sta jih imela v kleti kraljevega posestva v Highgrovu. Med njimi je bila tudi Arabella, ki je Williamu hitro ukradla srce. "Na eni od zabav je med njima preskočila iskrica, saj William kar ni mogel verjeti, kako zelo se je spremenila in v kako lepo dekle je odrasla," je še zapisala Katie Nicholl. William in Arabella sta na tisti zabavi plesala do jutra, kasneje pa sta skupaj odšla z zabave.

Njuno razmerje je že prav kmalu postalo zelo resno, svoj blagoslov pa jima je dal tudi princ Charles. Kmalu zatem je William odšel na fakulteto, a je močno pogrešal Arabello, zato je kaj hitro želel prekiniti študij. Takrat pa je spoznal Kate Middleton, ki ga je prepričala, da je nadaljeval s študijem. Njuna romanca je hitro napredovala, že v drugem letniku fakultete pa sta se preselila na isti naslov. 

Arabella se je leta 2014 poročila s Georgom Galliersom-Prattom, danes pa dela kot vodja tiskovnih predstavnikov pri modni hiši Gucci. Princ William je kasneje zaprosil vojvodinjo Kate Middleton, danes pa imata tri otroke in zelo srečen zakon.

Priporočamo