Kate Middleton je s to modno kombinacijo videti kot prava hollywoodska diva

Kate Middleton je s to modno kombinacijo videti kot prava hollywoodska diva (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je s svojo zadnjo modno kombinacijo izzvala celo hollywoodske igralke, ki imajo navadno ob sebi vojsko stilistov in modnih svetovalcev.

Vojvodinja Kate Middleton je znana po svojih odličnih modnih kombinacijah, ki so vedno zelo prefinjene in poosebljenje elegance in vrhunskega stila.

Nič drugače ni bilo niti na Irskem, kjer je še enkrat več potrdila, da je modna ikona, ki ji na Otoku ni para. Tokrat se je odločila za bleščečo zeleno obleko, ki je močno spominjala na zlato dobo hollywoodskega glamurja in ki jo je za en večer spremenil v pravo hollywoodsko divo.

Kate je tokrat posegla po obleki modne hiše The Vampire's Wife, svoj videz pa je dopolnila z ujemajoči čeveljci in visečimi uhani, ki so celotno modno kombinacijo še dodatno začinile.

Vsekakor je bila videti odlično in verjetno jih ni malo, ki se strinjajo, da je s svojo zadnjo modno kombinacijo močno izzvala tudi hollywoodske dive, ki imajo ob sebi vojsko stilistov in ki svoje modne kombinacije načrtujejo že mesece vnaprej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇮🇪 At the reception hosted by the British Ambassador to Ireland at the Guinness Storehouse's Gravity Bar the Duchess of Cambridge wore a new wonderful emerald metallic silk dress by The Vampire's Wife and a new pair of Manolo Blahnik BB dark green velvet Pointed Toe Pumps. She carried her Wilbur and Gussie 'Charlie' Gold Glitter Classic Clutch (repeat) and she completed her look with her H&M Large Gold Hammered metal earrings (repeat) --- Did you like her outfit? . . #royalfashion #royalstyle #katemiddletonstyle #katemiddletonfashion #royaljewellery #royaljewels #fashionicon #duchess #duchessstyle #duchesskate #katemiddleton #catherinemiddleton #catherineduchessofcambridge #royals #royalcouple #thecambridges #princewilliam #williamandkate #royalvisitireland

A post shared by HRH the Duchess of Cambridge (@kate_middleton_royal_highness) on

Priporočamo