Kate Middleton je stala ob kraljici, Meghan Markle pa daleč stran

11. 11. 2019
Deli
Kate Middleton je stala ob kraljici, Meghan Markle pa daleč stran (foto: Profimedia)
Profimedia

Na Otoku so imeli v nedeljo Remembrance Sunday, ko so se spomnili padlih v prvi svetovni vojni. Proslave se je seveda udeležila tudi kraljeva družina.

Številne je najbolj zanimalo, kakšno bo na proslavi vzdušje med Kate Middleton in Meghan Markle, saj britanski mediji že nekaj časa poročajo, da med njima ni kakšne velike ljubezni.

Verjetno so bili številni razočarani, saj se Meghan in Kate nista niti srečali, ker sta med proslavo stali na različnih balkonih. Kate Middleton si je tako mesto na balkonu delila s kraljico Elizabeto in Camillo Bowles, medtem ko je Meghan na balkonu stala skupaj z vojvodinjo Sophie in možem princese Anne.

A vsa drama in morebitna zaskrbljenost sta odveč. Kraljeve dame so bile na balkonih razporejene po svojih kraljevih statusih. Camilla in Kate sta v vrsti za kraljevi prestol pred Meghan, zato sta si balkon delili s kraljico, Meghan pa je proslavo tako spremljala z drugega balkona.

Ni skrivnost, da naj bi bili kraljevi odnosi že nekaj časa hladni, zato so številni komaj čakali, da bi videli, kako se bo v javnosti obnašal mladi kraljevi par, a žal so bili številni razočarani, saj ju ni bilo mogoče videti skupaj v pogovoru ali sprehodu.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik