Kate Middleton je to zagotovo zelo zabolelo, bilo je nepričakovano in naravnost brutalno!

21. 3. 2024
Deli
Kate Middleton je to zagotovo zelo zabolelo, bilo je nepričakovano in naravnost brutalno! (foto: Profimedia)
Profimedia

Ja, tudi člani kraljeve družine imajo vso pravico do bolniške odsotnosti, kajne?

A očitno tokrat ne gre vse po predvidevanjih. Odkar se je valižanska princesa Kate Middleton po operaciji trebuha umaknila iz javnosti, se je zgodilo že marsikaj. Kraljeva palača se je zavila v molk, njenega stanja ne komentirajo, sporočili so le, da si želi čim več zasebnosti.

To pa je bil očitno pravi poligon za razne teorije zarot, ki so priplavale na površje. Nekatere so naravnost neverjetne, spet druge pa ... No, morda pa je kaj resnice v njih, kdo bi vedel. A to, kar se je zgodilo zdaj, je priljubljeno princeso zagotovo še posebej prizadelo.

Odgovorni v zasebni bolnišnici London Clinic, kjer so jo operirali, so sprožili nujno preiskavo po trditvi, da je vsaj en član osebja skušal dostopati do zasebnih zdravstvenih podatkov valižanske princese po njeni operaciji, je poročal Daily Mail.

V bolnišnici niso hoteli potrditi, ali oseba, ki je domnevno skušala vdreti v njen zdravstveni karton še vedno dela pri njih in niti tega, kdaj natančno je do tega dogodka prišlo. Iz urada za informiranje so potrdili zgolj to, da so prejeli poročilo o prekršku in da so informacije, ki so jih prejeli, v postopku preverjanja.

Kate Middleton je o vsem skupaj že bila seznanjena, tiskovni predstavnik Kensingtonske palače pa je podal le kratko sporočilo: "To je stvar bolnišnice London Clinic." V vsakem primeru je to res nekaj hudega in zagotovo ne vpliva na boljše počutje valižanske princese.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu