Kate Middleton kršila kraljeva pravila, Meghan Markle to kraljevo pravilo ves čas spoštuje

Kate Middleton kršila kraljeva pravila, Meghan Markle to kraljevo pravilo ves čas spoštuje (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2018

Kate Middleton in Meghan Markle morata na britanskem kraljevem dvoru spoštovati številna kraljeva pravila, a jih seveda tudi kršita, saj so določena v današnjem času zares smešna.

Vse od kar je na britanski kraljevi dvor prišla Meghan Markle, je prekršila že številna pravila. Do zdaj smo jo lahko videli golih ramen, napačno prekrižanih nog in v mini krilu. A enega pravila se Meghan Markle še kako drži, pred šesto uro zvečer nikoli ne nosi diamantnega nakita.

Gre za staro kraljevo pravilo, ki damam narekuje, da diamante lahko nosijo le po šesti uri. To pomeni, da lahko dragocene tiare nosijo le na večernih dogodkih.

Kljub temu, da je navadno Meghan Markle tista, ki ves čas krši stroga kraljeva pravila, pa pri diamantih krši Kate Middleton.

Kate so tako modni kritki že večkrat zalotili, da je tudi čez dan nosila diamante in tako morda nekoliko ujezila kraljico Elizabeto, ki želi, da vojvodinji čim bolj upoštevata kraljeva pravila.

Meghan sicer večkrat nosi diamantno zapestnico, ki jo na njeni roki lahko večkrat vidimo tudi čez dan, a ker gre za verski pomen, se to ne šteje kot prekršek, je za Daily Mail pojasnila kraljeva poznavalka Myki Meier. Meghan je namreč zapestnico dobila pred svojo poroko, ko je bila krščena.