"Kate Middleton je pod velikim pritiskom ..." in vsi nestrpno čakajo na njeno razlogo, to pa je razlog

3. 7. 2024
Deli

Eno dejstvo je sprožilo nova ugibanja in vsi pričakujejo, da se bo (končno) odzvala.

Priljubljena valižanska princesa, 42-letna Kate Middleton, se že nekaj mesecev bori z rakom. Na uradnih dogodkih ni bila že šest mesecev, potem pa je 15. junija navdušila svoje oboževalce, saj se je pojavila na slovesnosti Trooping the Colour, proslavi rojstnega dneva britanskega monarha - njenega tasta kralja Karla III.

Kot je znano, je razkrila, da ima raka in da hodi na preventivne kemoterapije. Številni pa so ji zamerili, da se med omenjeno slovesnostjo ni hotela usesti, zato ne čudi dejstvo, da so se pojavili komentarji, da je po udeležbi na slovesnosti zagotovo čisto izčrpana in da bo potrebovala čas za obnovo svoje energije.

Na družbenih omrežjih je seveda takoj završalo - komentatorji so se "lotili" njenih las, ki so (vsaj na videz) taki, kot so vedno bili. Medtem ko nekateri trdijo, da je nosila lasuljo, so spet drugi prepričani, da priljubljena princesa res ni izgubila las.

Medtem se je slišal tudi glas stroke - medicinska sestra iz ene od londonskih bolnišnic je za Mirror dejala, da vse vrste kemoterapije ne povzročajo izgube las. "To naredijo samo določene vrste, saj vplivajo na celice, ki se hitro množijo," je še dodala. Pojasnila je, da nekateri ne izgubijo samo las, temveč tudi dlake po celem telesu.

Včasih kemoterapija povzroči začasno tanjšanje las, ki pričnejo takoj rasti, ko oseba preneha s kemoterapijo. Sicer pa je princesa še razkrila, da ima slabe in dobre dneve, kar vedo vsi, ki prestajajo kemoterapijo.

"Princesa je pod močnim pritiskom," "Vsega tega ne more več prenesti," pa se medtem glasijo komentarji na družbenih omrežjih. Uporabniki so tudi izrazili pričakovanje, da se bo sama oglasila javnosti in povedala, kako je z njenimi lasmi. Prav tako upajo, da bodo imeli priložnost valižansko princeso prav kmalu spet videti v javnosti.

Preberite še: