Kate Middleton med nakupovanjem čevljev za princa Georga in princeso Charlotte neprijetno presenetila

Kate Middleton med nakupovanjem čevljev za princa Georga in princeso Charlotte neprijetno presenetila (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2018

Številni so bili presenečeni, ko so videli, za kakšno gesto se je v trgovini s čevlji odločila vojvodinja Kate Middleton.

Vojvodinja Kate Middleton je pred začetkom novega šolskega leta opravila še zadnje nakupe, princa Georga in princeso Charlotte je odpeljala v nakupovalni center, kjer jima je kupila nove čevlje. A Kate je ob prihodu v trgovino ugotovila, da sta malčka obuta v poletno obutev in da na nogah nimata nogavic. Seveda ji ne preostalo nič drugega kot, da prodajalke v trgovini prijazno prosi, da ji priskrbijo par nogavic, ki bi ga lahko uporabila med pomerjanjem obutve.

Številne pa je ob tem neprijetno presenetilo, da si je Kate omenjeni par nogavic zgolj izposodila, ne pa ga tudi kupila. Po pisanju revije Hello je vojvodinja po koncu pomerjanja čevljev nogavice vrnila in z malčkoma zapustila trgovino.

Princa Georga to šolsko leto v šoli Thomas Batters čaka nekoliko več obveznosti. Poleg novega učitelja bo v tem letu dobil tudi nekaj novih predmetov. Med drugim se bo začel učiti zemljepis, zgodovino in znanost. To leto mediji niso povabljeni na njegov prvi šolski dan, povabljeni pa niso niti na prvi dan vrtca njegove mlajše sestrice princese Charlotte.

Priporočamo