Kate Middleton na Irsko prišla v 12 let starem plašču, ki ga je nosila, ko s princem Williamom še nista bila poročena

Kate Middleton na Irsko prišla v 12 let starem plašču, ki ga je nosila, ko s princem Williamom še nista bila poročena (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je znana po tem, da rada večkrat obleče enake modne kombinacije in eno takšnih smo lahko videli tudi nedavno, ko je prišla na uradni obisk na Irsko.

Britanska vojvodinja Kate Middleton je znana po tem, da iste modne kombinacije obleče dvakrat, trikrat ali še večkrat. To je dokazala tudi med nedavnim obiskom na Irskem, kjer je nosila bel plašč, ki je star nič manj kot 12 let, nosila pa ga je še v času, ko s princem Williamom še nista bila poročena.

Prvič smo jo v belem plašču znamke Reiss videli aprila leta 2008, ko je prišla na zaključno podelitev kraljevih zračnih sil v Cranwell, kjer je diplomiral princ William.

Po 12 letih se je znova spomnila na bel plašč in ga vzela na Irsko, kjer se je kraljevi par te dni mudi na kraljevem obisku.

Težko bi verjeli, da je omenjeni plašč v njeni omari že 12 let, saj je še vedno izjemno eleganten in takšen, da ga bo lahko oblekla še velikokrat.

Priporočamo