Kate Middleton na kraljevi poroki nosila obleko, ki smo jo videli že dvakrat

Kate Middleton na kraljevi poroki nosila obleko, ki smo jo videli že dvakrat (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je na Otoku izjemno priljubljena, ker je znana po tem, da svoje modne kombinacije večkrat ponovi na javnih dogodkih in kraljeva poroka ni bila pri tem nobena izjema. V modni kombinaciji oblikovalca Alexandra McQueena smo jo do zdaj videli že dvakrat.

Kate Middleton se je na kraljevi poroki princa Harryja in Meghan Markle pojavila v čudoviti obleki modnega oblikovalca Alexandra McQueena. Kljub temu, da bi si Kate Middleton lahko privoščila vsakič znova nove modne kombinacija, je na Otoku izjemno priljubljena, ker se velikokrat odloči, da na javnih dogodkih večkrat nosi ista oblačila.

To se je zgodilo tudi na poroki leta, kjer se je pojavila v modni kombinaciji, ki smo jo lahko videli že na krščenju princese Charlotte leta 2015 in na praznovanju rojstnega dne kraljice Elizabete leta 2016.

Kate je zaradi svoje skromnosti izjemno priljubljena pri britanski javnosti, še bolj pa je priljubljena, ker se velikokrat odloči tudi za oblačila široko dostopnih modnih znamk, ki si jih lahko privošči širok krog ljudi.

Priporočamo