Kate Middleton navdušila, Meghan Markle dobila modne kritike

Kate Middleton navdušila, Meghan Markle dobila modne kritike (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2018

Meghan Markle je na kraljevi paradi znova osupnila s svojo modno kombinacijo, ki pa ni bila najbolj po kraljevih pravilih, a se na to ni kaj dosti ozirala.

Vojvodinja Meghan Markle si je za kraljevo parado izbrala nežno roza obleko modne oblikovalke Caroline Herrere. Kljub temu, da velja kraljevo pravilo, ki zapoveduje, da ni primerno pokazati golih ramen, je vojvodinja Meghan naredila prav to.

Meghan je že s svojo poročno obleko dokazala, da ima najraje izjemno minimalistične obleke, to pa dokazuje tudi na uradnih dogodkih, kjer vedno izbira enostavne kroje oblačil. Obleko je dopolnila s čudovitom klobučkom modnega oblikovalca Philipa Treacyja.

V obleki je bila videti naravnost čudovito, a je zaradi golih ramen dobila kar nekaj minus točk, saj se vsi člani kraljeve družine na tan dan držijo pravila, da nosijo dolge rokave in modre odtenke. Tega se je vedno držala tudi princesa Diana, ki je vedno nosila rokave na proslavi kraljičinega rojstnega dne.

Na drugi strani pa je Kate Middleton nalogo opravila z odliko. Pojavila se je v obleki modnega oblikovalca Alexandra McQueena, svojo modno kombinacijo pa je dopolnila s klobučkom Juliette Botterilli.